21 octombrie MIC sau MARE?

Sambata, 21 octombrie 2017, ora 11:00 și 12:30, MiniReactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

Pret bilet: 9 lei pentru copii, părinți și bunici

MIC sau MARE? – spectacol de teatru pentru copii 0-3 ani

spectacol invitat al Teatrului Regina Maria din Oradea, Trupa Arcadia

În lumea oamenilor mari sunt multe lucruri mărunte care pot părea uriașe unor bebeluși.Obiecte de zi cu zi ce unora le par banale, în universul copiilor ele pot deveni adevărate mistere ce așteaptă să fie descoperite.„MIC SAU MARE ?” le oferă celor mai mici spectatori ocazia de a pătrunde în lumea magică a teatrului, pe înțelesul lor. Atmosfera familiară în care sunt primiți, momentele artistice create special pentru ei și fundalul sonor atent selectat, sunt elementele care îi așteaptă pe copiii curioși să facă primii pași în lumea teatrului de păpuși.Trupa Arcadia din Oradea vă invită să urmăriți la MiniREACTOR, primul ei spectacol de teatru pentru bebeluși cu vârsta între 0 și 3 anișori.

Cu: Andrei Fazecaș și Consulea Egyed
Regia: Nagy Viktoria
Scenografia: Csuri Emese

REZERVĂRI:
ora 11:00  http://www.reservr.net/u/reactor/event/VXmR1OOj7lUYcz7x
ora 12:30  http://www.reservr.net/u/reactor/event/vkZwZjOWrEpD8VlG

Biletele se ridica cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.
Mini Reactor vă roagă să ștergeți rezervarea sau să ne anunțați în cazul în care nu mai puteți ajunge la poveștile sale. Operațiunea e la doar un click distanță (găsiți linkul în mailul de confirmare).

*Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.