21 octombrie Overnight

Vineri, 21 octombrie 2016, ora 21:00, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: 90 lei

Overnight – DON DIABLO, FEDDE LE GRAND şi TUJAMO

Overnight, cel mai nou concept de entertainment din Transilvania aduce la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă trei dintre cei mai îndrăgiţi DJ mondiali, DON DIABLO, FEDDE LE GRAND şi TUJAMO. În deschidere opening set by Zwette!

Cei trei artişti se află în topul preferinţelor publicului din România fiind prezenţi la primele două ediţii ale festivalului UNTOLD, dar şi pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra şi Exit.

DON DIABLO este un producător si DJ olandez de 36 de ani. A avut numeroase colaborări cu artişti precum Tiesto, Kelis , Diplo şi a remixat piesele unor trupe precum The Chemical Brothers, Gorillaz, Mika şi Bastille. Pe lângă activitatea lui muzicală, DON DIABLO sau pe numele său real Don Pepijn Schipper are şi o preocupare intensă pentru acţiunile caritabile. DON DIABLO a fost primul ambasador Dance4Life, o campanie susţinută de Naţiunile Unite împotriva SIDA şi HIV. În urmă cu doi ani, dj-ul olandez s-a implicat şi în producerea unor brăţări. Veniturile provenite din vânzările lor au fost donate spre o campanie care luptă împotriva cancerului.

FEDDE LE GRAND şi TUJAMO au fost prezenţi şi la primele două ediţii ale festivalului UNTOLD. Cei trei DJ sunt însă mereu headlineri şi pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra şi Exit. FEDDE LE GRAND, TUJAMO şi DON DIABLO se află în top 100 DJ MAG, cea mai prestigioasă publicaţie în domeniu care alcătuieşte în fiecare an topul mondial a celor mai apreciaţi DJ.


Biletele sunt disponibile spre vânzare online pe www.in-town.ro şi www.timaf.com., precum si la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr. 27 din Cluj-Napoca.

Cine se lasă pe ultima sută de metri, adică ziua concertului, va plăti 100 de RON pentru un bilet.

Biletele se mai pot gasi:
– online pe www.polivalentacluj.ro
– online pe www.eventim.ro
– online pe www.biletmaster.ro

– printate: sediul OMNIPASS, str Avram Iancu nr 27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.