21 octombrie Survival Challenge Run

Duminica, 21 octombrie 2018, ora 09:00, Poligonul Militar Someșeni, jud. Cluj

Survival Challenge Run – Lasă-te surprins(ă) de tine însuți!

Survival Challenge Run este un eveniment sportiv, interactiv care își dorește să transforme un traseu într-o provocare. Acesta este amenajat cu probe surpriză, prin care cei înscriși trebuie să treacă. Este un eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare cărora le propunem o cursă provocatoare cu obstacole, surprize și multă distracție alături de prieteni și colegi!

„Survival Challenge Run” este o cursă cu tine însuţi, axata mai mult pe ideea de autodepășire și a demonstrării spiritului de echipă și mai puțin pe timpii de alergare. Lasă-te surprins(ă) de tine însuți!

Evenimentul creeza o legătura între iubitorii de sport, muzică de fanfară, tehnica și activități militare. Astfel Clubul Sportiv Atletic Cluj își propune să contribuie activ la dezvoltarea conceptului de Sport & Fun dar și la dezvoltarea totului unitar alcătuit de acestea.

Start: Poligonul Militar Someșeni
Sosire: Poligonul Militar Someșseni

Curse pentru adulți și copii.

Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator

Individual Masculin, 10 km

Individual Feminin, 5 km

Survival Team Challenge, 5 km

Napofarm Kids Race, 1,2 km

1. Toate categoriile de vârsta destinate adultilor vor avea același start, ora 11.00.
2. Startul in cursele copiilor va fi diferit in functie de categoria de varsta si gen astfel:
Fete 6-8 ani ora 13.30;
Baieti 6-8 ani ora 13.40;
Fete 9-10 ani ora 13.50;
Baieti 9-10 ani ora 14.00;
Fete 11-13 ani ora 14.10;
Baieti 11- 13 ani ora 14.20.

3. Echipele participante la cursele de Team Challenge vor fi formate obligatoriu din 3 persoane. Fiecare echipă trebuie să aiba în componență cel puțin o personă de gen feminin.
4. Traseul de concurs pentru cursele Individual Masculin, Individual Feminin, și Survival Team Challenge-este o cursă provocatoare cu obstacole, ce se desfăsoară pe o lungime de 5 km cu 15 obstacole; baloți de paie, cauciucuri, aruncarea grenadelor, târâș, labirint, groapă cu noroi, escalade de obstacole, scări, tir cu aer comprimat (doar pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani).
5. Traseul are o lungime de 5 km. În întrecerea feminină și pe echipe, traseul este parcurs o singură dată. Concurenții din întrecerea masculină (Individual Masculin) parcurg traseul de două ori.
6. Clasamentul va fi făcut pe grupe de vârsta pentru cursele de Individual Masculin, Individual Feminin si Napofarm Kids Race (vezi regulament).
7. La Survival Team Challenge, clasamentul va fi facut pe echipe. Clasamentul pe echipe se stabilește pe baza clasamentului individual prin adunarea locurilor obținute de cei trei concurenți ai echipei. Echipa care are suma locurilor mai mică este câștigătoare. În caz de egalitate, locul cel mai bun în clasament este atribuit echipei care are un sportiv mai bine clasat.

Mai multe informatii gasiti pe site: https://atleticcluj.ro/en/events/survival-challenge-run/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.