21 septembrie Discoteca ’80

Sambata, 21 septembrie 2019, ora 19:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: intre 170 si 256 lei

Discoteca ’80 Cluj

Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan vor concerta la Discoteca ’80 Cluj special pentru voi.

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați fredonat de nenumărate ori melodii precum You’re my Heart, You’re My Soul (Modern Talking), Girl, You know it’s True (Milli Vanilli), Boys (Sabrina), Touch in The Night (Silent Circle) sau D.I.S.C.O. (Ottawan), iar în 21 septembrie veți avea ocazia să îi vedeți și să îi ascultați pe artiștii care au fascinat o lume întreagă.

Concertele vor avea o durată de peste 4 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

Precum mulți dintre voi știți deja, Discoteca ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018 la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, a dansat și s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină ochi, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.