21 septembrie Importanța activității fizice în menținerea sănătății minții, a corpului și a sufletului

Importanța activității fizice

Joi, 21 septembrie 2023, ora 18:00, Cinema Dacia, str. Bucegi, nr. 11

Participarea gratuita

Importanța activității fizice în menținerea sănătății minții, a corpului și a sufletului  – conferinta

Recunoscut la nivel internațional pentru rezultatele sale, domnul doctor Cristian Răchitan e considerat ca făcând parte dintre
„Cei mai buni diagnosticieni din lume”.
Din experienta profesionala adunata de-a lungul timpului tratand pacienti mai multi zeci de ani de când se află în New York este apreciat în lumea înaltei societăţi americane şi a elitei sportive mondiale.
Dr. Cristian Răchitan este foarte implicat în domeniul sănătăți, acesta este motivul pentru care pe langa medicina conventionala s-a specializat in mai multe ramuri ale medicii precum: naturopatia, osteopatia, medicina ayurvedică, homeopatică, holistică si multe altele.
A petrecut perioade lungi de timp în Asia (Tibet, India, Thailanda, Filipine , Japoniaetc.) unde a adunat experiente pe care doreste sa le impartaseasca intregii lumi. In călătoriile sale, a efectuat cercetări cu scopul de a învăța și de a înțelege diferite tehnici medicale orientale si filosofii.
Trăiește la New York și conferențiază în toată lumea susținând întâlniri cu publicul, studiind în continuare pentru a putea ajuta oamenii din toate țările.
Dr. Cristian Răchitan practică o formă de osteopatie total diferită.
Este vorba despre o nouă ramură în știința medicală: relația dintre cauza și efectul bolilor.
Din acest motiv conferinta de la Cluj va fi compusă din două părți:
• Prima parte – Teoretica
Cum apar bolile de la nivel de structura pana la nivel de organ?
Cum apar afecțiuni ale coloanei vertebrale, ale articulațiilor, migrenele, probleme legate de nutritie, afecțiuni ale ochilor?
Se va accentua importanta practicării activității fizice,in special stretching.
• A doua parte – Workshop
Se vor face anumite demonstratii practice de posturi de stretching care pot ameliora rapid disfuncțiile create de boală si vor fi explicate beneficiile anumitor tehnici de respirație.
Recomandam participantilor, care doresc sa aiba o salteluta pentru a putea practica exercitiile fizice pe care domnul doctor le va explica in cadrul worksop-ului.
Participarea gratuita, dar cu inscriere si completare a formularului: https://shorturl.at/ixzY9
Vă rugăm să ajungeți cu cel putin 15 minute înainte pentru a putea înregistra participantii si a putea începe conferinta la ora 18:00.
Locuri limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.