21 septembrie Premieră Despre Stele

Sambata, 21 septembrie 2019, ora 11:00, Mini Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 10 lei

Despre Stele – regia: Delia Gavlitchi

În fiecare seară privim stelele, dar cât de mult ştim, de fapt, despre ele? Ce aţi spune dacă aţi afla că, undeva, deasupra norilor, există nişte creaturi care sunt responsabile să aducă lumina pe Pământ?

Lum şi Echo trăiesc de o eternitate acolo sus, deasupra noastră, şi sarcina lor este să aprindă în fiecare seară stelele. Regulile stricte şi preconcepţiile, însă, ajung să cauzeze un conflict între cei doi vechi prieteni. Din fericire, lampagiii noştri au parte de un mic imbold din exterior, care îi ajută să vadă lucrurile într-o altă lumină.

Despre stele este un spectacol destinat copiilor 4+ şi are ca principale teme toleranţa şi comunicarea. Povestea lui Lum şi Echo este menită să ne reamintească despre importanţa prieteniei şi că lumina interioară vine întotdeauna din iubire şi înţelegere, niciodată din stereotipuri şi restricţii.

Durata: 45 min
Recomandat copiilor 4+

Biletele se achiziționează atât pentru copii, cât și pentru părinți.

  1. online: eventbook.ro
  2. de la Librăria Humanitas Cluj, Strada Universității nr. 4
  3. de la Mini Reactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

În cazul în care realizați că nu mai puteți ajunge la spectacol, puteți schimba biletele electronice achiziționate pentru o altă reprezentație. această operațiune este valabilă până cu 24h înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.