21 septembrie TiMAF 2020 – Interactive Arts

TiMAF 2020 - Interactive Arts

Luni, 21 septembrie 2020, ora 19:00, Casino Centru de Cultura Urbana, Parcul Central

Participarea gratuită

TiMAF 2020 – Interactive Arts

Ediția de anul acesta am zis să o dezvoltăm sub tag-line-ul ”Mai aproape de artă”. Nu doar metofaric vorbind, ci chiar ne dorim cu adevărat să puteți interacționa cu arta, simți-o, atinge-o. Să fiți atât de aproape de ea încât să deveniți unul și aceeași.

E posibil? Da, la Interactive Arts, un spațiu în care arta nu doar șade frumos, ci vă invită la joacă. Un spațiu adus la viață de cei care îi trec pragul, dinamic, colorat. Evenimentul nostru nu e o întâlnire cu arta, e artă însăși, iar voi sunteți parte din ea.

Evenimentul va fi deschis spre vizitare în intervalul orar 19:00-20:00, accesul fiind în permanență controlat pentru a putea respecta măsurile de distanțare fizică și a ne încadra în capacitatea legală a locului.

Măsuri de siguranță

Purtarea măştii de protecţie, folosirea dezinfectantelor de la intrarea în spațiul delimitat și respectarea distanței de 2 m între participanți vor fi obligatorii la toate evenimentele organizate în cadrul TiMAF din acest an. În momentul sosirii la eveniment, participanţilor li se va lua, în mod obligatoriu, temperatura corporală. Persoanele care vor avea temperatură mai mare de 37,3°C sau care vor prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, rinoree), cât și cele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor putea participa la evenimentul dorit.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.