22-30 mai Expoziția Transcendere

Expoziția Transcendere

22 – 30 mai 2021, ora 17:30, Cluj Art, str. Paul Chinezu, nr. 4/2

Expoziția Transcendere – expoziție personală Carmen Aurariu

Cluj Art organizează expoziția personală Transcendere. Vernisajul va avea loc în 22 mai 2021, de la ora 17:30 la Cluj Art. Vernisajul va fi prezentat de către jurnalistul Demostene Șofron și curatoriat de prof.univ.dr. Dorel Găină.

“Cum putem ști ce este dincolo de limita cunoașterii, a experiențelor perceptibile?
Ne putem doar imagina…

Imaginea plastică reprezintă rezultatul unui mod de a gândi, de a simți, de a spune. Astfel, prin această expoziție, încerc printr-o reprezentare simbolistică uneori suprarealistă să aduc în atenția privitorului teme precum destin, timp, suflet, renaștere, iubire, fericire. Aceasta expunere este un îndemn spre a reflecta asupra unor întrebări existențiale pentru care ar trebui să găsim răspuns în această experiență numită viata.

Sunt absolventă a Școlii Populare de artă “Cornetti” din Craiova. Întotdeauna am avut o pasiune pentru pictură adânc în inima mea, sentimentul era dincolo de cuvinte, astfel am făcut primul pas și am îndrăznit să-mi deschid sufletul în fața unei pânze albe. Cred, acum, că în viață ar trebui să-ți asculți chemarea interioară.
Am participat la expoziții de grup în România, Spania, Italia, SUA.

Creez pentru a dezvălui viziunea mea despre viață, despre frumusețea ei și a noastră ca oameni. Mă regăsesc în picturile suprarealiste ale lui Salvador Dali, mă emoționează copiii lui Nicolae Tonitza și florile lui Ștefan Luchian.” – Carmen Aurariu

Expoziția Transcendere ramane deschisă spre vizitare până în data de 30 mai 2021.

Program de vizitare:  luni – vineri: 11:00-18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.