22 decembrie Crăciunul Copiilor

Vineri, 22 decembrie 2017, ora 18:00, Grand Hotel Italia, str. Vasile Conta, nr. 2

Donatie: 20 lei

Crăciunul Copiilor – eveniment caritabil

Asociația Magic Star Kids 2000, organizează evenimentul caritabil ”Crăciunul copiilor” prin care își propune să aducă bucurie în rândurile copiilor. Pregătim momente artistice memorabile, potrivite pentru întreaga familie. Printre surprizele serii, se numără ateliere de creație cu ajutoarele lui Moș Crăciun, zumba kids, numere de magie, spectacolul Regatul Înghețat și întâlnire cu Moș Crăciun.

Invitații vor descoperi alături de noi, în cadrul spectacolului Regatul Înghețat, care sunt cele mai frumoase tradiții de Crăciun și bucuria de a petrece sărbătorile alături de cei dragi. Copiii vor crea în cadrul atelierelor activități creative precum pictură pe conuri de brad și confecționat globuri din conuri, renul poznaș și pictură pe față.

Vom dansa împreună și vom învăța coregrafii energice, cu ajutorul unor instructoare de zumba. Numerele de magie vor încânta privirile celor mici și mari, prezentând momente comice și pline de mister.

Surpriza cea mai așteptată a serii, o să fie întâlnirea cu Moș Crăciun, în cadrul căreia copiii au ocazia să îl întâlnească pe cel mai îndrăgit personaj din copilărie. Poșta lui Moș Crăciun va aduna toate scrisoriile celor mici care îi vor scrie Moșului tot ce își doresc pentru anul acesta.

Toate acestea activități se realizează cu ajutorul Asociației Magic Star Kids, care își propune să adune fonduri pentru proiectele educaționale, culturale și sociale ale anului viitor. Ne dorim să avem un impact puternic și pozitiv asupra comunității de tineri, să îi formăm și să le ușurăm accesul în domeniile în care aceștia vor să activeze după terminarea școlii.

Implementarea campaniei Adoptă o jucărie din cadrul asociației, necesită de asemenea cheltuieli de operaționalizare, așadar, prin acest eveniment ne dorim să găsim prieteni noi, care se care se pot implica direct în campania noastră.

La eveniment vom invita niște copii speciali, care vor beneficia gratuit de toate aceste momente speciale, prin care sperăm să le bucurăm existența. Pe lângă aceștia, vom lăsa deschis evenimentul pentru familiile care doresc să participe alături de copii.

Program:
18:00-20:00 Ateliere de creație (pictură pe conuri de brad, globuri din conuri de brad, renul poznaș, pictura pe față)
18:00-20:00 Poșta lui Moș Crăciun (scriem scrisori și desenăm felicitări pentru Moș Crăciun)
18:00-18:30 Zumba Kids (coregrafii energice pentru copii)
18:30-19:15 Magie (numere de magie pline de mister și momente comice pentru copii)
19:15-20:00 Spectacol Regatul Înghețat (5 personaje de poveste caută cele mai frumoase tradiții de Crăciun)
20:00-20:30 Întâlnire cu Moș Crăciun (Moș Crăciun bagă în sac scrisorile adunate în poștă, face poze cu copiii și le spune povestea lui)

REZERVĂRILE SE FAC PE PLATFORMA:
http://www.reservr.net/u/Golden-Party/event/78VYFBTIfLr3rslq

Vă așteptăm cu drag, să petrecem Crăcunul în familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.