22 decembrie Rock My Christmas

Sambata, 22 decembrie 2018, ora 20:00, Hardward, str. Republicii, nr. 110

Pret bilet: 35 lei

Rock My Christmas – Altar vs Aurora

Altar (rock-metal Ro) si Aurora  (punk-rock Hu) va asteapta in Hardward Pub (fost Hard Club) din Cluj-Napoca, cu un show de poveste!.Povestea noastra! Invita-ti prietenii si veniti sa faceti parte din fratia muzicala, care uneste si elibereaza sufletele!

Altar ( Romania):
Andy Ghost – voce, dramba
Teo Peter – chit bas, voce
Damian – chitara, voce
Allen – tobe

Infiintata la Cluj-Napoca, formatia Altar s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.

Dupa 28 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, Altar ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.

Aurora  (Ungaria):

Membri: KisBÉ, Vígó, & KisRóra

Aurora nu este o trupa de staruri-rock! Le place sa cante pe scena si sa creeze impreuna. Dupa declaratia lor, nu au o armata de sute de mii de fani, dar in schimb au cateva sute de prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.