22 februarie Harababura Roz- Albastră

Harababura Roz- Albastră

Sambata, 22 februarie 2020, ora 11:00, Mini Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

Preț bilet: 10 lei

Harababura roz-albastră, de Dorina-Grațiela Aolăriți

Harababura Roz Albastră este un spectacol pentru copii care ii poartă pe micii spectatori într-o lume nu foarte indepărtată de a lor, dar care e, totuşi, o lume în care şi cele mai neaşteptate dorinţe se împlinesc dacă sunt auzite de cine trebuie, o lume în care greşelile sunt încurajate, şi nu blamate, o lume unde învăţăm importanţa diversităţii. Participând la acest spectacol învăţăm că „important” nu e un cuvânt universal-valabil, că ceea ce e important pentru mine poate fi mai puţin important pentru altcineva, că lumea e plină de milioane de culori frumoase, care aşteaptă să fie descoperite şi că avem nevoie doar de puţină deschidere pentru a le vedea.

regia: Palocsay Kisó Kata

Recomandat copiilor: 4+
Durata: 50 minute

*Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Biletele se achiziționează atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cum?

  1. online: eventbook.ro
  2. de la Librăria Humanitas Cluj, Strada Universității nr. 4 sau de la Cinema Florin Piersic
  3. de la MiniReactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

În cazul în care realizați că nu mai puteți ajunge la spectacol, puteți schimba biletele electronice achiziționate pentru o altă reprezentație. Această operațiune este valabilă până cu 24 h înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.