Sambata, 22 ianuarie 2022, ora 11:00, Calendarul Magicstr. Paris nr 15A

Pret bilet: 35 lei

Copiii dau culoare iernii –  spectacol muzical educativ

„Copiii dau culoare iernii” e un spectacol muzical educativ prin care Mister Nicu doreste sa transmita un mesaj simplu, dar cu notorietate.
Întreaga activitate artistică este construită pe un schelet cu conotații educative intercalate cu lumea muzicii și a spectacolului. Ceea ce își propune să aducă acest spectacol în prim plan este perspectiva noastră, dar mai ales a copiilor și a generațiiloe tinere de a privi lumea care ne înconjoară.
Tematica evenimentului este reprezentată de anotimpul iarna, un anotimp care conduce cu gândul la imaginea perfectă a unei lumi împodobite cu zăpadă și cu activități distractive specifice. Schimbările climatice din ultimii ani au avut o mare influență asupra imaginii idilice a iernii. De aceea, în momentul de față modul în care sunt privite fenomenele actuale face diferența.
Copiii sunt cei care pot face mereu o schimbare și să readucă bucuria și culorile iernii în viețile noastre, indiferent de modul în care se prezintă peisajul de afară. Prin conturarea unei perpective și viziuni potrivite asupra vieții, frumusețea acestui anotimpului alb poate fi găsită oriunde în jur.
Copiii dau culoare iernii – Un spectacol care își propune să le prezinte copiilor într-un mod educativ și distractiv felul în care trebuie privită lumea pentru a avea culoare
Număr locuri: 20
Vârstă: + 3 ani
Atenție!
Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura incepand cu copii de +5 ani.
La intrarea in locatie se va masura temperatura.
La intrare in locatie ne vom dezinfecta cu gel dezinfectant.
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Al doilea frate/ sora are reducere: 30 lei. Parintii: 25 lei.
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam sa nu intarziati!
Participarea se face doar pe baza de inscriere la telefon 0742946795 sau email calendarulmagic@yahoo.com.
Organizatori: Calendarul Magic, Mr. Nicu