22 ianuarie Punguța cu doi bani

Duminică, 22 ianuarie 2017, ora 17:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: intre 29 si 49 lei

Punguța cu doi bani

Teatrul de Nord Satu Mare – spectacol organizat de Cortina Events

Punguţa cu doi bani este o adaptare după povestea nemuritoare scrisă de Ion Creangă, fiind un spectacol de teatru cu multă muzică şi umor.

La invitaţia noastră, actorii Teatrului de Nord Satu Mare v-au mai încântat de-a lungul timpului cu spectacole ca “Mica Sirenă, “Frumoasa şi Bestia” şi “Micul Prinţ”.

Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim să continuăm si în anul 2017, dorinţa noastră de a aduce mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie care ajută copiii afectaţi de sărăcie, prin centrele lor comunitare.

Pret bilet 29 lei si 49 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Bilete disponibile la standul de bilete din Iulius Mall, Agentia Teatrală, online prin site-ul biletmaster.ro. Începand cu luna ianuarie, si la Casa de Cultura a Studentilor.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 4 şi 10 ani.

Durata spectacolului 60 minute.

Spectacolul este jucat în limba română.

Vă aşteptăm cu drag!!!

22 ianuarie Punguța cu doi bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top