22 ianuarie Toate-s vechi și nouă toate

Marti, 22 ianuarie 2019, ora 18:45, Hotel Central, str. Victor Babes, nr. 13

Intrarea liberă

Toate-s vechi și nouă toate

Cauţi un loc în care să îţi dezvolţi abilitățile de comunicare, carisma și să devii un lider mai bun? Vino la Toastmasters.
La Toastmasters vei găsi un mediu prietenos în care îți poți îmbunătăți aceste abilități și să devii mai încrezător în propriile forțe.

Vechi și/sau nou, iată doi antipozi după care putem defini oameni, situaţii, stări. Dacă ni se pare adesea că astăzi trăim sub o adevărată vrajă a noului, căutând în fiecare zi nemaiîntâlnitul, spectaculosul, revoluționarul, există totuși unele lucruri care au scăpat de sub amenințarea timpului, ba chiar, cu trecerea anilor, au devenit mai frumoase, mai pline de substanță.

Vino cu creativitate și entuziasm, să discutăm despre timp, despre ce mai e cu adevărat demodat și ce mai poate fi modern, totul dintr-o perspectivă subiectivă, cu idei și opinii dintr-o mulțime de domenii. Pentru ca, în cele din urmă, să îi dăm dreptate poetului: “Toate-s vechi și nouă toate…”.

De ce ar trebui să participi?
La Toastmasters vei găsi un mediu prietenos în care îți poți îmbunătăți abilitățile de Comunicare si Leadership și să devii mai încrezător în propriile forțe.

Vei învăţa și vei exersa să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.