22 iunie Concert BZN

Sambata, 22 iunie 2019, ora 20:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: intre 196 si 396 lei

Concert BZN – The Grand Finale Tour

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indragite voci din Tarile de Jos – Jan Keizer & Anny schilder de la BZN – va avea oprire in orasul Cluj-Napoca,

Jan Keizer & Anny schilder, adevarati ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi prezentata oriunde vom calatori in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii in perioada concertului de Revelion de la Sibiu, atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

“Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la BT Arena (Sala Polivalenta) din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

Biletele se găsesc la următoarele cinci categorii după cum urmează:
• Categoria VIP – 396 lei
• Categoria I – 336 lei
• Categoria II – 296 lei
• Categoria III – 196 lei
• Categoria IV – 96 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *