22 iunie Trăiască Capra Vecinului

Sambata, 22 iunie 2019, ora 10:00, Parcul I.L. Caragiale, Cluj-Napoca

Trăiască Capra Vecinului

Campania Trăiască Capra Vecinului a fost lansată în noiembrie 2018 prin amplasarea a cinci statui în fața redacțiilor cărora PressOne le-a recunoscut meritele în jurnalism: Recorder, Hotnews, Radio Europa FM, ProTV și Times New Roman. Astfel, am vrut să dăm “tonul” în gesturile de recunoaștere a meritelor celor din “competiție” și în loc să spunem “Să moară capra vecinului”, am ales “Să trăiască capra vecinului!”

A continuat cu o serie de gesturi şi declaraţii ale unor branduri faimoase (printre care McDonald’s Romania, KFC, BMW România, Mercedes-Benz Romania, Timișoreana şi ENGIE), care au recunoscut public că respectă şi se inspiră din ideile principalilor lor competitori.

În ultima jumătate de an ne-am lămurit că invidia nu e de glumă: ranchiuna ne afectează viața de zi cu zi, iar românii o resimt din plin.

Trăiască Capra Vecinului a pornit ca un statement anti-invidie și s-a transformat într-un motor de motivație, care sperăm că se va răspândi în cât mai multe industrii pentru că, atunci când trăiește capra vecinului, suntem și noi mai buni!

Statuile oferite celor cinci redacții vin și în Cluj-Napoca, în Parcul I.L. Caragiale și așteptăm cititorii din Cluj să le inaugureze alături de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *