22 martie Biodanza – Dansul Vieții

Miercuri, 22 martie 2017, ora 18:00, Centrul BBS Life, Calea Motilor, nr. 102

Accesul liber

Biodanza – Dansul Vieții

Vino să descoperi și să experimentezi Biodanza, celebrand viata AICI si ACUM, intr-un cadru plin de siguranta si de iubire neconditionata !

CE ESTE BIODANZA?

BIODANZA este o şcoală, un sistem de valorificare a imensului potenţial genetic uman prin creşterea vitalităţii, creativităţii, entuziasmului, afectivităţii si sexualităţii. Este un sistem definit de Rolando Toro, psiholog , antropog, poet si pictor chilian în anii”60. Biodanza este un sistem integrativ de re-educare afectivă, de reconstituire organică, de integrare umană, de re-învăţare a funcţiilor organice ale vieţii.

Metoda constă în inducerea stărilor de VIVENCIA ( trăire profundă în AICI ŞI ACUM) prin intermediul muzicii, a mişcării şi a întâlnirilor în grup. ( exista 40 de şcoli Biodanza în întreaga lume)

Datorită efectelor vizibile asupra corpurilor fizic, mental şi emoţional , prin relaxarea si conexiunea pe care le creează între oameni, Biodanza se numără printre cele mai eficiente instrumente de dezvoltare umană.

FACILITATOR:

Liliana Cosbuc- profesor-formator la Scoala de Biodanza de la Milano.

Accesul este gratuit, recomandam inscrierea prin completarea formularului urmator, intrucat numarul de locuri este limitat :
https://goo.gl/q46I6V

Sa ne vedem cu bine si cu Pofta de Dans !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.