22 noiembrie Povestea lui Eu

Povestea lui Eu

Duminică, 22 noiembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Povestea lui Eu,de: Ilina Ruxandra Mureșan

”Povestea lui Eu sau Bagă-mă în seamă în vreme de Coronavirus” de Ilina Ruxandra Mureșan
Poate un pic prea matură parcă pentru vârsta ei, Ilina Ruxandra Mureșan ne aduce în prim plan povestea unui copil ce se luptă cu singurătatea. Textul său punctează excelent modul în care noi, adulții, prioritizăm uneori lucrurile greșite și uităm să ne bucurăm de timpul petrecut cu propriul copil. Eu poate fi oricine dintre noi, Eu poate fi băiețel sau fetiță, iar Adultul e cel care trebuie să învețe să asculte cu adevărat.

regia: Delia Gavlitchi

Ilina Ruxandra Mureșan
Ilina are 11 ani și locuiește în Cluj-Napoca. Din conversațiile cu ea la telefon, am înțeles că este o fetiță foarte blândă și timidă cu un univers interior foarte puternic. Nu știm ce îi place să facă și ce nu dar textul trimis de ea parcă înlocuiește zece descrieri.

Episodul se poate viziona în premieră, duminică, aici: shorturl.at/ekqG3

Episodul 1

“Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *