22 octombrie Chris Heart- Artistic Acoustic

CHRIS HEART - Artistic Acoustic

Joi, 22 octombrie 2020, ora 19:30, Downtown Garden, str. Hermann Oberth, nr. 3

Pret bilet: 15 lei

Chris Heart- Artistic Acoustic

Artistul Vlad Vancea continua promovarea noului sau concept: Chris Heart- Artistic Acoustic.

Veti avea placerea sa audiati piese de pe primul album al artistului (Un vis intre 2 trenuri) care nu au fost cantate live decat la lansare. De fapt va incurajam sa lasati chiar voi sugestii de piese de-ale lui Vlad care va plac in mod deosebit si el va tine cont de acestea. De asemenea nu poate fi concert Vlad Vancea fara “Poets of the Fall” si Myles Kennedy. Vlad are si cateva numere noi la indemana si ca intotdeauna, orice e posibil.

Pentru acei oameni constiinciosi care se organizeaza de dinainte si isi fac rezervari, fiecare masa de 4 primeste o pizza Margherita din partea casei, iar cei care doresc sa ia cu ei acasa o bucatica din sufletul lui Vlad, precum si un suvenir, albumul artistului va fi disponibil la pretul de 5 lei pentru cei care “sustin artistul” si 10 lei pt ceilalti. Asa ca , luati-va bucatica de fericire si veniti cu ea la semnat si la o poza sa ne amintim de clipele faine.

Suportul pentru artist este de 15 lei, iar localul s-a organizat in asa fel incat dumneavoastra sa va puteti bucura in siguranta de show si de o seara cat mai placuta. Nu uitati ca locurile sunt destul de limitate, asa ca va incurajam sa va asigurati locul din timp. Ne gasiti la numarul 0761322899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.