22 octombrie Dineu cu Prosti

Luni, 22 octombrie 2018, ora 20:00, Opera Nationala Romana, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4 

Pret bilet: intre 100 si 120  lei

Dineu cu Prosti, de Francis Veber

Dineu cu prostie o piesa vesnic actuala.In primul rand prin calitatea scriiturii si , fara doar si poate , datorita transparentei actiunii, usor de adaptat in orice societate posibila.Personajul principal este un mare naiv, el face parte din familia personajelor etalon ce au fost intruchipate de mari artisti ai tuturor timpurilor.

Putem si rade la acest Dineu…,dar si ascundem un plans discret atunci cand ne dam seama ca superioritatea morala, in lumea noastra, e asigurata de oamenii curati, cinstiti, simpli si generosi.Rasul declansat si ironia bufa reprezinta aspectele tonice ale acestei confruntari.Radem cu pofta si ne bucuram ca dreptatea are ultimul cuvant.Prostul piesei, care starneste hohote de ras in final, se dovedeste a fi chiar acela ce se crede superior si de nezdruncinat.

Putem spune ca e vorba de o comedie amara, dar in acelasi timp sunt convins ca plecam acasa marcati de un binecuvantat catharsis comic.

Sper ca publicul atasat Teatrului National sa se bucure din plin la aceasta comedie cu o cariera de invidiat si sa aprecieze calitatea exemplara a distributiei, cea mai buna distributie posibila a unui Dineu cu prosticat se poate de …special.

Pret bilet :

Categoria 1: 120  lei

Categoria 2: 100 lei

Bilete online: https://startickets.ro/DINEUCUPROSTIClujNapoca/15777

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.