22 octombrie Sarah Brightman

Marti, 22 octombrie 2019, ora 20:00, BT Arena, Aleea Stadionului

Pret bilet: intre 145 si 525 lei

Concert Sarah Brightman

Sarah Brightman, cea mai de succes soprană din lume, vedeta cu recorduri impresionante la albumele vândute va fi prezentă la Cluj cu ocazia turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în concert’’

Sarah Brightman, îmbrăcată în Swarovski

Pentru a spori atractivitatea și magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu celebra firmă ”Swarovski”, special pentru acest turneu mondial. Costumațiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create și elaborate până la cel mai mic detaliu, dar și tiarele orbitoare vor avea în componență cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un ”memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poartă semnătura lui Sarah, linie creată, confecționată manual și impodobită cu cristale de la Swarovski.

HYMN, având o tematică spirituală, este o colectie inspirată de melodii orchestrate, cu acompaniament coral, despre a cărei înregistrare Brightman spune ca a simțit-o ca fiind extrem de liniștitoare pentru această perioada a vieții ei. Chiar și albumul aproape că a făcut înconjurul lumii, pentru că a fost înregistrat în studiourile din Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și  Budapesta.

Tonalitatea mistică și înălțătoare a lui ”HYMN” este dată chiar de melodia ce poartă același nume – o piesă a formației britanice prog-rock ”Barclay James Harvest”. Albumul cuprinde melodii ale unor compozitori moderni precum Eric Whitacre, muzicianul și compozitorul japonez Yoshiki („Miracle„) și DJ-ul german Paul Kalkbrenner („Sky and Sand„). Piesa de final este o nouă interpretare a celebrului duet Sarah Brightman – Andrea Bocelli, „Time to Say Goodbye”, cu versuri scrise chiar de ea, pentru prima dată în limba engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.