22 septembrie Discoteca ’80

Sambata, 22 septembrie 2018, ora 19:00, Sala Polivalenta, Aleea Stadionului

Pret bilet: 129/ 199 lei 

Discoteca ’80 – a 2-a ediție

Cu siguranță cei mai mulți dintre dumneavoastră ați fredonat de nenumărate ori melodii precum “Mamma Maria” (Ricchi e Poveri), “Rivers of Babylon” (Boney M), “You’re a Woman” (Bad Boys Blue) sau “Touch Me” (Samantha Fox), iar în 22 septembrie veți avea ocazia să îi vedeți și să îi ascultați în concert pe artiștii care au fascinat o lume întreagă.

Discoteca 80 Cluj 2018 va avea o durată de 4 ore.

Formațiile și artiștii menționați au făcut senzație în anii ’80-’90, iar hiturile lor au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări. Artiștii sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold-out în fața fanilor din întreaga lume.

Concertul Discoteca ’80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți dintre voi erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

Biletele la concert se pot achiziționa online pe: eventim.ro si bilete.ro

sau la Agentiile de bilete din oras:

• Iulius Mall (parter) – Standul Eventim.ro
• librăriile Diverta din toată țara
• hypermarketul Carrerour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info)
• librăriile Carturesti din toată țara
• librăriile Humanitas din toată țara
• benzinăriile OMV din toată țara
• magazinele Orange Shop din toată țara

Preturile biletelor:

Party Zone: 129 de lei + taxe;

Pe scaune:

Categoria V: 129 de lei + taxe;
Categoria IV: 149 lei + taxe;
Categoria III: 159 lei + taxe;
Categoria II: 179 lei + taxe;
Categoria I: 199 lei + taxe;

La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale vendorilor. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet. De exemplu, pentru bilet de 99 lei, taxele variază între 6 lei și 7,50 lei.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone sau pe scaune – Standard Seat, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial  www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.