22 septembrie Liberty on Bike

  • 21/09/2017
  • Sport

Vineri, 22 septembrie 2017, ora 16:30,  Liberty Technology Park, str. Garii, nr. 21

Nu există o taxă de înscriere

Liberty on Bike 4

Ești pregătit să dovedești că faci parte din cea mai sportivă echipă din parcul Liberty? Pregătește-te pentru a patra ediție de Liberty on Bike!
Înscrie-te alături de încă 3 colegi în competiție și vino vineri, 22 septembrie, în parc să pedalați împreună la Criteriul Companiilor!

Tot ce ai nevoie e bună dispoziție, o bicicletă și mult entuziasm! Prietenii noștri de la Tura de Noapte îți vor sta la dispoziție pentru orice altceva!

Mai mult decât atât, te invităm să iei parte la sesiunile despre sport și business pe care ți le-am pregătit dar și să încerci ultimele modele de drive test cars & bikes de la BMW.

Înscrie-te pe office@libertytechpark.ro și hai să pedalăm!

Criteriul Companiilor: o cursă de tip „Criterium” (cursă rapidă, cu o tură parcursă de mai multe ori), cu punct de start și finish la Liberty Technology Park Cluj, organizată exclusiv pentru angajații companiilor pe care le reprezentați.

De la ora 16:30 va avea loc ședința tehnică obligatorie (personal sau prin reprezentant) după care la ora 17:00 dăm startul primei echipe pe traseul de cca 2.5 km din interiorul campusului Liberty.

Nu există o taxă de înscriere. Fondurile necesare organizării acestui eveniment sunt asigurate cu sprijinul partenerilor nostri. Deoarece numărul de echipe pe care le putem accepta este limitat la 10, vor avea prioritate echipele care participă la proiectul nostru comunitar de donații biciclete.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.