23-24 martie Târgul de Cariere

Târgul de Cariere 23

23 – 24 martie  2022, ora 11:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Intrarea libera

Târgul de Cariere  Târgul de Cariere 23 Târgul de Cariere 23 Târgul de Cariere 23

Peste 30 de companii de top cu mii de oportunitati de angajare te asteapta la Targul de Cariere. Sala Polivalenta este locul unde poti lua pulsul pietei muncii, poti descoperi joburile cu potential si nevoile companiilor la zi sau poti afla care sunt abilitatile necesare pentru a creste profesional. Dorinta de interactiune sociala s-a resimtit si la nivelul angajatorilor, astfel ca ne-am bucurat de un feedback pozitiv in ceea ce priveste revenirea la evenimentele in format fizic. Companiile care au raspuns afirmativ invitatiei noastre abia asteapta sa faci primul pas spre angajare, sa treci pragul standurilor echipate cu informatii utile.

„Cei doi ani de pandemie au pus pe pauza evenimentele fizice asa cum le stiam, acest lucru fiind o provocare atat pentru noi, cat si pentru angajatori. Am fost nevoiti sa gasim noi solutii pentru a ne continua implicarea in procesele de recrutare, de la distanta. Totusi, anul acesta vine ca un nou inceput, un inceput pe care il simtim cu totii. Putem reveni si face din nou primul pas, fata in fata. Angajatorii si candidatii se pot intalni, din nou, direct; pot face primii pasi in relatia lor profesionala chiar de la Targul de Cariere,” spune Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Targul de Cariere si Digital Crusade.

Daca esti in cautarea unui loc de munca, pe parcursul celor doua zile vei avea ocazia sa iti pui calitatile in valoare si sa cuceresti companii la care te gandeai de mult timp, dar si sa obtii sfaturi de cariera pretioase. Mari jucatori din sectoare de activitate precum auto & automotive, inginerie, IT, productie & tehnica, servicii, BPO, turism, inginerie, logistica & transport, recrutare sau telecomunicatii vin la editia de primavara de la Targul de Cariere.

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numara si WebBeds. Compania activeaza in industria turismului din 2013 si ofera servicii de tipul B2B, fiind al doilea cel mai mare furnizor de locuri de cazare din lume. Domeniile productie si tehnica sunt si ele bine reprezentate la Targul de Cariere prin intermediul unor companii precum De’Longhi si Emerson, care vin cu o oferta variata de locuri de munca. O oferta variata de locuri de munca propun si companiile din domeniul IT care vor fi prezente la eveniment. Take Off Labs, .msg Romania sau Generix sunt doar cateva dintre brandurile care asteapta cu nerabdare candidatii la Sala Polivalenta. Cei interesati de un job in zona de servicii partajate vor putea discuta fata in fata cu reprezentanti ai acestui domeniu. GEP si Steelcase sunt doar doua exemple de companii care vor lua parte la eveniment. Asa cum ne-a obisnuit, Vertiv va participa si de data aceasta la Targul de Cariere, propunand celor prezenti o serie de locuri de munca din domeniile inginerie si informatie tehnologica. De la Targul de Cariere nu va lipsi nici Michelin, partenerul nostru principal, care se alege la fiecare editie cu noi oameni in echipa, iar pentru unele pozitii ofera celor proaspat angajati si posibilitate de relocare in Zalau.

Candidatii au posibilitatea sa creeze pe loc un CV, utilizand aplicatia eJobs: CV2GO. „Cluj-Napoca si-a pastrat pozitia in topul angajarilor si anul acesta, si atinge noi recorduri in ultimul sezon, orasul fiind intrecut doar de capitala. In lunile ianuarie si februarie, spre exemplu, au fost publicate aproape 11.200 de joburi pentru Cluj-Napoca pe eJobs.ro, in crestere cu 30% fata de aceeasi perioada in 2021 si chiar cu 22% mai mare fata de aceeasi perioada in 2020, inainte de pandemie. Cu siguranta vom vedea un numar impresionant de joburi scoase la bataie si sezonul acesta”, a spus Bogdan Badea, CEO eJobs, liderul pietei de recrutare din Romania, care se alatura si anul acesta evenimentului Targul de Cariere.

Intalnirile fata in fata cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fata locului, care va reuni pe langa detalii despre locurile de munca disponibile si interviuri cu reprezentanti ai companiilor sau prezentari ale colaboratorilor. Acesta va fi difuzat pe canalele noastre de Facebook, LinkedIn, YouTube si pe targuldecariere.ro. Oferta de joburi de la aceasta editie este una diversificata. Printre pozitiile deschise in cadrul companiilor participante se numara: specialisti pentru relatii si suport clienti, consultanti financiari, ingineri software si hardware, programatori, mecanici, ingineri electronisti, testeri, consultanti, recrutori, operatori de productie, studenti pentru diverse internshipuri. La Targul de Cariere si cetatenii ucraineni vor putea sa aplice pentru diverse locuri de munca, datorita faptului ca la eveniment vor participa companii care ofera bune oportunitati profesionale si pentru acestia.

Chiar daca primul pas spre angajare e fata in fata, poti aplica si online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat inainte, in timpul, dar si dupa eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/cluj.

Targul de Cariere a implinit anul acesta 16 ani de activitate si este cea mai mare retea de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova, reunind sute de angajatori si mii de candidati de doua ori pe an, in sezonul de primavara si cel de toamna. Din 2006, de la primul eveniment si pana in prezent, Targul de Cariere a devenit cea mai raspandita solutie de recrutare selectiva si a avut un rol esential in formarea pozitiva a pietei muncii. De fiecare data a contribuit la dezvoltarea de competente, descoperirea de talente si a sanselor de angajare pentru acestea.

Program: 11:00-18:00

Evenimentul organizat in fiecare an la Cluj-Napoca este unul special deoarece aici a avut loc primul episod Targul de Cariere. Editia din aceasta primavara sta sub semnul entuziasmului, a dorintei de a socializa fata in fata, de a oferi oportunitati, de a deschide noi orizonturi, de a impartasi, de a scrie povesti frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.