23-25 iulie Strada Potaissa

Strada Potaissa revine

23 – 25 iulie 2021, ora 10:00, str. Potaissa, Cluj-Napoca

Accesul gratuit

Strada Potaissa – piața la flori altfel Strada Potaissa revine

Cea mai frumoasă stradă din Cluj-Napoca revine la viață. Culoarea și parfumul dulce revin pe strada Potaissa. Strada Potaissa revine

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente. Nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte preparatelor culinare. De asemenea, clujenii vor găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului, inclusiv mobilier special și produse ceramice.

Din programul evenimentului nu vor lipsi nici momentele muzicale, iar vizitatorii se vor putea fotografia în cele mai inedite spații, pregătite special pentru ei, toate urmând să fie anunțate la momentul potrivit.

De la eveniment nu va lipsi nici celebra instalație Mi-e Dor de Tine, care va fi poziționată încă o dată deasupra intrării pe Strada Potaissa, dar tot aici va poposi încă o instalație surpriză.

Piața de flori altfel va funcționa după orarul 10-22.

Accesul la eveniment va fi permis tuturor celor vaccinați complet împotriva virusului Sars-Cov 2 de cel puțin 10 zile ori tuturor celor care prezintă rezultatul negativ la un test de prezență Covid-19, potrivit normelor în vigoare. Accesul este gratuit, dar supus reglementărilor în vigoare, în conformitate cu legea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.