23-25 noiembrie Festivalul Caolin

23 – 25 noiembrie 2018, ora 10:00, Cluj-Napoca

 Festivalul Caolin – ediție specială de Crăciun

Caolin 2018, ajuns la a V-a ediție, se va desfășura anul acesta în trei locații, acestea fiind Turnul Croitorilor, Institutul Francez și cafeneaua culturală – Espresso Studio – spațiu atașat Festivalului Caolin.

În cadrul festivalului, vor fi organizate: Târgul Internațional de Ceramică Contemporană – CAOLIN, o expoziție personală de ceramică conceptual-artistică și o serie de ateliere pentru copii și adulți, festivalul numărându-se printre cele mai importante evenimente ale ceramicii contemporane.

Organizatorii au pregătit de asemenea o mică surpriză vizitatorilor și anume o proiecție tip video mapping, pe Centrul de Cultură Urbană – Turnul Croitorilor, in data de 23 noiembrie, cu începere de la ora 18:15 și cu o durată de aproximativ 30 de minute.

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ CAOLIN este organizat de Asociația Caolin, o organizație non-profit fondată în 2014 cu scopul de a promova arta ceramicii și de a oferi publicului larg oportunitatea de a interacționa cu acest mediu.

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin este organizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.

Programul complet al Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană – Caolin 2018, poate fii consultat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.