23-25 noiembrie Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis

Jazz Napocensis

23-25 noiembrie 2020, ora 15:00, online

Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis – ediția a XXIV-a

Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, Ministerul Tineretului și Sportului, Asociația Studențească Eco – Jazz Napocensis & CCS, Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” & Opțional Jazz organizează Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis, eveniment de tradiție, aflat la cea de-a 24-a ediție, care anul acesta se va desfășura exclusiv online.

”În fiecare an, Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” organizează Festivalul Studențesc Jazz Napocensis coordonat de unul dintre cei mai dedicați, talentați și vechi în ”meserie” profesori de jazz, maestrul Ștefan Vannai, care reușeste să mențină viu interesul tinerilor pentru acest gen de muzică. Scopul evenimentului este de a prezenta publicului tinerii mediului universitar clujean pasionați de jazz, de a le promova talentul și a-i încuraja în drumul spre performanță artistică”. Flavius Milășan – Director Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”

Gazda evenimentului va fi Domnul Profesor Ștefan Vannai. Realizator: Domnul Lucian Revnic.

Festivalul va fi transmis pe pagina de facebook Casa de Cultură a Studenților Oficial, așa că vă invităm să ne urmăriți și să nu ratați ediția de anul acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.