23-26 martie ReClothing

ReClothing 23-26 martie

23 – 26 martie 2023, ora 10:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

ReClothing – târg de primăvară    ReClothing 23-26  ReClothing 23-26

Târgul de haine ReClothing revine.  Facem loc garderobei chic de primăvară, de data aceasta cu idei sustenabile. Peste 1.000 de articole vestimentare vor fi disponibile în cadrul târgului desfășurat între 23 și 26 martie la Iulius Mall, zona H&M. De la sacouri elegante, la tricouri haioase, rochii deosebite sau pantaloni evazați – veți găsi la eveniment haine până și pentru cea mai pretențioasă fashionistă.

Evenimentul face parte din cadrul proiectului ReClothing, prin care ne propunem să reducem risipa din domeniul vestimentar. Vor fi expuse, practic, produse care își caută un al doilea proprietar, dar care sunt într-o stare excelentă. Fiecare cumpărător se transformă într-un gangster al sustenabilității – prin cumpărăturile prietenoase cu mediul și datorită tricourilor cu mesaje marca JCI care vor fi disponibile pentru a fi achiziționate.

Târgul ReClothing vine și cu ateliere și întâlniri interesante, dar și cu o tombolă pe cinste – unde fiecare cumpărător poate câștiga, pe loc, premii surpriză de la cele mai îndrăgite branduri locale și nu numai.

În plus, la fel ca de fiecare dată, fiecare cumpărătură se transformă într-o faptă bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.