23 aprilie Jazz in the Street

Sâmbãtã, 23 aprilie 2016, ora 11:00, Cluj Napoca

Pret bilet: 60 lei

Jazz in the Street – concert Dominic Miller

Vrem să te scoatem în stradă și să ne bucurăm împreună de artă și de oraș în cel mai accesibil loc…chiar în stradă. Zeci de performance-uri, mini-spectacole, recitaluri și expoziții vor avea loc în cadrul Jazz in the Street pe străzile din centru și din cartierele Clujului.

Credem că arta animă orașul, iar prin Jazz in the Street vrem să descoperim și să promovăm tinerii artiști: să-i aducem mai aproape de noi și să contribuim la creșterea notorietății artei practicate de ei.

Jazz in the Street este dezvoltat în spiritul proiectului Jazz in the Park. Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Partener instituțional: Primaria municipiului Cluj-Napoca. Parteneri: BCR, Staropramen.

Britanicul Dominic Miller, chitarist și colaborator al lui Sting încă din 1990 și cel care a compus numeroase piese cunoscute la nivel internațional, printre care „Shape of my Heart”, s-a alăturat cauzei Jazz in the Street și va concerta la Cluj.

Dominic Miller își va prezenta astfel pentru prima dată în România proiectul personal, fiind însoțit de percuționistul Miles Bould. La rândul lui, Miles Bould a avut colaborări cu artiști precum Sting, Robert Palmer, Tina Turner, Michael Jackson, Joe Cocker, Kylie Minogue, Dave Gilmore, Beyoncé.

Concertul Dominic Miller (from Sting) and Miles Bould va avea loc în 23 aprilie, în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, de la ora 21, în închiderea Jazz in the Street.

Biletele la concert pot fi cumpărate online de pe biletmaster.ro, de la casieria Teatrului Național din Cluj, iar în ziua evenimentului și de la Muzeul de Artă.

Concertul va marca închiderea Jazz in the Street, eveniment care își propune să redescopere spații și să le pună în valoare, să aducă artiștii stradali mai aproape de publicul larg și să contribuie la creșterea notorietății artei practicate de aceștia, fie că e vorba de muzică, performance-uri, teatru, mimă sau alte forme de manifestare artistică. Jazz in the Street este un proiect cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Partener instituțional: Primaria municipiului Cluj-Napoca. Parteneri: BCR, Staropramen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.