23 august Learn 2 Ride

Joi, 23 august 2018, ora 18:00, Baza Sportivă Gheorgheni, str. Alexandru Vaida Voevod 

Learn 2 Ride 2

Bine te-am regăsit viitor biciclist la al 2-lea eveniment Learn2Ride unde împreună vom învață să pedalam, să virăm, să ne ținem echilibrul, să ne dăm pe bicicletă.

Haide, joi în Baza Sportivă Gheorgheni iar noi, alături de partenerii noștri Accenture Industrial Software Solutions care vă pregătesc un mic “starters pack”, îți punem la dispoziție o bicicletă, un om care să te instruiască și să-ți fie alături pe parcurs, o pistă dedicată bicicletelor și o zonă de relaxare găzduită de Hamace BeeSwings unde tu și prietenii tăi puteți să împărtășiți primele experiențe în ale mersului pe bicicletă.

Înscrierile se fac completând formularul: https://goo.gl/forms/RMSS6FtgMNgKJpHz1 în limita a 50 de participanți și ținem să menționăm că fiecare participant va avea alocate aproximativ 15-20 minute din partea instructorilor noștri.

Evenimentul este dedicat adulților și adolescenților, dar și copiii sub 14 ani sunt bine veniți, însoțiți de un părinte/adult. Specificăm că vom folosi biciclete de la ClujBike.

Echipamentul necesar: haine comode și un zâmbet pe buze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.