23 februarie Ecstatic Dance – Unwinding paths

Vineri, 23 februarie 2018, ora 18:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4 

Pret atelier: 40 lei

Ecstatic Dance – Unwinding paths

Și dacă ai fi vântul,
Cine ar putea să îți citească gândul?
Cine ar putea să te prindă și să te țină?
Cine poate ști pe unde ai fost și care dintre înțelepți poate prezice unde vei merge?

Pe parcursul ediției de dans din luna februarie, vom fi însoțiți și inspirați de Aer ca element primordial al vieții, manifestat sub forma Vântului. Reflectă câteva momente la trăsăturile pe care ți le inspiră acesta, la caracteristicile sale, felul în care interacționează cu alte elemente din natură și la efectele pe care le produce.

Dacă ai fi vântul, ai putea fi în atâtea moduri: neprevăzut, jucăuș, plăcut, distructiv, dătător de viață, hotărât, calm, de nestăpânit…Pe ce cărări ai bate și cu ce intensitate pentru a ajunge unde îți dorești?

Deschide-ți simțurile și vino să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la lumea ta interioara, la trăiri și emoții la care poate nu ai tot timpul acces sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare. Pe parcusul celor două ore de dans ecstatic, muzica este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii având rolul de a facilita experimentarea unei game largi de sentimente și senzații.

Evenimentul se desfășoară într-un cadru primitor care te încurajează să explorezi, să te joci și să te descoperi pe tine și pe ceilalți, dansând singur, cu grupul sau doar privind.

Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.

Programul serii:
18:00 Doors open
18:15 – 19:00 Warm-up / Irina Bardoczi
Opening circle
19:15 – 21:15 Ecstatic Dance / A musical journey
21:15 – 21:45 Musical cool down / Adrian Om
Closing circle

Nu este nevoie de experiență în dans.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!

Numărul de participanți la eveniment este limitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.