23 februarie Framework Reactor #2

Joi, 23 februarie 2017, ora 19:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr 4

Framework Reactor #2: Despre iubire și alte produse

Framework Reactor este un cadru de întâlnire, de discuție și de lucru, propus de platforma Reactor Social. Aceasta este a doua din seria de întâlniri lunare care vor aborda diferite teme sub forma unor dezbateri moderate și mediate de regizorul Raul Coldea. Întâlnirile se adresează profesioniștilor din diferite domenii artistice și publicului acestora.

Întâlnirea din 23 februarie va pune sub lumina reflectoarelor, într-un mediu informal şi relaxat, mult discutata problemă a iubirii. Dacă tot e februarie şi lumea sărbătoreşte atât Valentine’s Day, cât şi Dragobetele autohton, nu ar strica să privim cu un ochi critic tot fenomenul de marketing al acestor evenimente, dar nu numai. Vrem să încercăm să găsim împreună răspunsuri (dintre cele mai variate, sperăm) la întrebări precum: de ce simţim că lipseşte ceva atunci când suntem singuri? Nevoia de a fi într-o relaţie este una reală, autentică, ce îşi are rădăcinile în esenţa fiinţei umane sau e o nevoie indusă de factori exteriori? Putem fi personajele principale ale propriilor noastre poveşti dacă nu suntem „mânaţi” în viaţă de un interes amoros?
Vă invităm să luaţi parte la această ediţie de Framework Reactor şi să ne lansăm împreună, printr-o serie de discuţii şi exerciţii, în analiza a ce ar mai putea să însemne iubirea astăzi.

Invitatul ediției: Ana Cucu Popescu – autor dramatic. Ana a lucrat de curând la spectacolul Open, în regia Letei Popescu, cu George Albert Costea, la Fabrica de Pensule, și la Istorie subiectivă a fragilității, producția Reactor de creație și experiment, în regia Oliviei Grecea.

23 februarie Framework Reactor #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top