23 februarie Horia Brenciu & HB Orchestra

Joi, 23 februarie 2017, ora 22:00, Euphoria Music Hall, Calea Manastur, nr. 2-6

Pret bilet: 40/ 50 lei

Horia Brenciu & HB Orchestra

Fă ce-ţi spune inima şi vino să-l asculţi LIVE pe inegalabilul Horia Brenciu pentru prima dată în acest an la Cluj-Napoca. Showman-ul urcă pe scenă alături de HB Orchestra, iar împreună vor oferi publicului un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “Inima nu vrea” şi “A naibii dragoste”.

Show-ul marchează şi 15 ani de Euphoria Music Hall şi este primul eveniment găzduit de club care vă aşteaptă în acelaşi spaţiu, dar mai încăpător, mai primitor, cu un bar în plus şi multe-multe surprize. Un “face-lift” pe măsura show-urilor ce vor urma.

Primele 300 de bilete puse în vânzare la Fabrica de Bere Ursus şi Euphoria Biergarten Cluj vor avea un preţ special, de 40 de lei.
Odată cu epuizarea acestora, preţul biletelor va fi de 50 de lei.

Open doors: 22.00
Concert: 24.00

23 februarie Horia Brenciu & HB Orchestra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top