Duminica, 23 ianuarie 2022, ora 19:00, Magic Puppet, bulevardul Eroilor, nr. 16

Pret bilet: intre 20 si 200 lei

20K leghe sub mări, de Alexandra Felseghi după Jules Verne  20K leghe sub mări

V-ați întrebat vreodată cum se nasc marile capodopere ale literaturii, care ne fac să visăm, indiferent de vârstă sau de istorie? 20K leghe sub mări este o aventură în laboratorul de creație al lui Jules Verne, așa cum ni-l imaginăm noi, cei din secolul XXI. Vom călători peste mări și țări împreună cu îndrăgitele personaje verniene, care se vor (re)inventa sub ochii noștri.

Regie: Adina Lazăr
Regie păpuși: Delia Gavlițchi

o producție Magic Puppet 2021
proiect cofinanțat de AFCN

Participarea la spectacolele Teatrului Magic Puppet va fi permisă doar pentru pentru cei care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind Covid 19, care atestă una din următoarele situații:
Sunt vaccinați complet împotriva virusului Sars-Cov-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)
prezintă la intrare rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul Sars-Cov-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 48 de ore);
Au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-Cov-2).

Obligaţia de a prezenta certificat de vaccinare se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.

Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.