23 iunie Degustare de vinuri

Vineri, 23 iunie 2017, ora 19:00. Nomad Gastro Pub, str. Baba Novac, nr. 19

Pret bilet: 15 lei

Degustare de vinuri

Eleganță, savoare și poveste…
Avem onoarea și plăcerea să vă invităm vineri seara la o poveste cu și despre vin alături de Casele producătoare, cramele Nachbil și Carastelec.

Sub îndrumarea lui Attila Balasz, un renumit pasionat și cunoscător al istoriei podgoriilor transilvănene, vom călători în această lume plină de parfum, eleganță și gust, vom învăța să apreciem atât tradiția Nachbil cât și efervescența tinereții Carastelec.

Veți avea șansa să degustați și să vă întâlniți cu Grunspitz și Chardonnay Barrique, două vinuri albe, premiate cu medalia de aur la Berlin și cu câteva soiuri autentice specifice regiunii Beltiug, regiune unde dăinuie Crama Nachbil.

Crama Carastelec Winery, înființată în 2011, este prima cramă din generația nouă concepută și construită pentru a produce spumant în manieră champenoise, cu a doua fermentare în sticlă. Vine la această întâlnire cu cel mai nou spumant al lor, mult așteptatul Carassia.

Degustarea va fi însoțită de o selecție de brânzeturi cu focaccia proaspătă, miere și amestec de legume murate și o selecție de mezeluri și cârnați cu focaccia, mustar dijon și amestec de legume murate.


La finalul degustarii, pentru cunoscători şi pasionați, vinurile prezentate se vor putea achiziționa direct de la bar, la pahar.
Intrarea se face doar pe bază de rezervări!
Intrare: 15 ron (include delicioasa selecție pregătită de Nomad Gastro Pub).
Rezervări: 0364 401 546

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips