23 iunie Dinner At The Truck

Joi, 23 iunie 2016, ora 18:00, ETC Studio, Emil Racovita

Cost cina: 80 lei/ persoana

Dinner At The Truck : Editia nr. 11 – Street Food Meets Beer

Odata cu aceasta editie practic lansam o invitatie la inagurarea unui nou food-truck concept in Cluj Napoca. “Cimbru” este proiectul lui Nicu, un concept destul de nou pe piata romaneasca, care isi propune sa aduca mancarea gourmet in strada, in fata trecatorilor, atat pt a gati in vazul consumatorilor cat si pentru a facilita accesul la astfel de bunatati. Totodata CIMBRU se concentreaza pe continut, pe calitatea produsului si ignora “ambalajele” pompoase folosite pentru imagine. Ajuta gurmanzii sa sara peste formalitatiile “fancy” ale restaurantelor prestigioase pentru a se bucura de un astfel de preparat.


La aceasta cina iesim in aer liber, lasam deoparte camasile si pantofii, in curtea unei case foarte frumoase care apartine prietenilor de la ETC studio din Gruia. Va propunem un cadru cat se poate de informal in care o sa savurati trei preparate absolut delicioase servite “la mana”, langa trei beri superbe in completare.
Asadar, va asteptam sa ne lasam talpile rasfatate de iarba varateca, papilele incantate de bunatatile gatite de Nicu si mintile “incetosate” de berea lui Flaviu in atmosfera curtii unui bun prieten.


Meniul STREET FOOD MEETS BEER:
1. Tacos cu peste in tortilla cu porumb | salsa roja | avocado | pico de gallo | coriandru
Servit langa Blue Moon – bere alba, nefiltrata din grau, de tip Witbier american.
2. Brie burger | brioche | dressing cu trufe | steak fries cu parmesan si patrunjel
Servit langa Ground Zero – Amber Guerre – bere rosie, nepasteurizata, de tip American Red Ale.
3. Ciabatta pulled pork | coleslaw | sos bbq
Servit langa Fuller’s – London Porter – bere neagra, de tip Porter britanic

Va propunem sa cinam in aer liber
Costul acestei cine consideram ca valoreaza 80 lei/ persoana iar portiile vor fi servite succesiv, in ordinea prezentata. Preparatele culinare cantaresc intre 150-250 gr. iar berea va fi servita in sticle fiecarei persoane in parte. Eveniment non-smoking.
Pentru rezevarea unui loc te rugam sa ne contactezi la 0744369825 Odorhean Flaviu (flaviu.odorhean@gmail.com) sau 0725313861 Craciun Nicolae (craciun_nicu@yahoo.com).
Va astetam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.