23 iunie Educational Movie Night

Joi, 23 iunie 2016, ora 20:00, Support 4 Youth Development, str. Octavian Petrovici, nr. 22, ap. 1

Intrarea libera

Educational Movie Night – Human

Intrarea libera, in limita locurilor disponibile (~50) si nu necesita inregistrare prealabila!

Poți aduce ceea ce vrei să bei, sau ceva de ciugulit. De asemenea și noi vă punem la dispoziție ceai, ceva ronțăieli și ceva dulce.

Va așteptam cu drag!

Asociatia Support for Youth Development (S4YD) este o asociatie in totalitate dedicata dezvoltarii tinerilor. Misiunea acesteia este de a stimula si sustine participarea activa, civica si responsabila a tinerilor la mediul educational, social, cultural si economic al comunitatilor in care acestia traiesc.

Serile de film educational reprezinta o initiativa a asociatiei S4YD, menita sa popularizeze si sa faciliteze accesul tinerilor la productii cinematografice care creaza un impact real in randul acestora.

Ce iti propunem: sa petreci alaturi de noi si de prietenii tai o seara de film, intr-o atmosfera foarte prietenoasa si draguta. Dupa ce vom viziona filmul, il vom dezbatem putin, cat sa intelegem ce vrem sa luam bun cu noi, si care este schimbarea pe care acesta o poate produce in propria persoana.

Aceast eveniment este sustinut prin intermediul proiectului “ILTA for Youth”, finanțat de Comisia Europeană, prin programul Erasmus+. Evenimentul, respectiv conținutul acestuia reflectă numai punctul de vedere al autorilor, iar Comisia Europeană nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.