Vineri, 23 iunie 2023, ora 19:30, Flying Circus Piața Unirii, nr. 21

Accesul gratuit

No, amu te bagi?                  amu te bagi

Improvizatori și entuziaști ai improvizației,
Știți ce e mai mai provocator decât un spectacol, un atelier sau impro cu prietenii?
Un Jam de improvizatie, alaturi de comunitatea din Cluj!
Asa ca va invitam in Flying Circus sa stam impreuna la un pahar de improvizatie, sa dam cu shoturi de scene inedite si metri de voie buna.
E momentul să ne adunăm și să ne amuzăm împreună și să facem din “ce fain ar fi” în “ce super fain a fost” !
Propunem un show experiment – unde sa aducem împreună improvizatori pasionați într-un show cu diverse exerciții surpriză. Mai ieșim din zona de comfort, mai dăm jos din praful depus sau tragem la fiare de mușchiul-improv.
Dacă ești doar curios, vrei doar să te relaxezi și să râzi din sală, e ok și așa! Avem nevoie și de public să ne dea sugestii!
Așa că nu conteaza dacă ești pasionat de improv, ai facut cursuri de impro sau actorie, sau faci parte dintr-o trupa de impro! Orice background ai avea, te asteptăm să te înscrii și să vedem cum e improvizatia si cu alte persoane cu care împărtășești acest hobby. Poate, cine știe, punem împreună bazele unei mici “comunități improvizate”. Și totul la incredibilul pret de cee ? nici un pret ? doar distractie? Suna excelent!
Credem ca e o ocazie inedita să experimentăm, să învățăm, unii de la alții – și poate în viitor sa participăm la cât mai multe .
În cazul în care nu ai mai făcut de mult impro, facem o scurta recapitulare a catorva concepte de bază pentru a colabora cât de bine între noi (pe cat se poate – păstrăm roșiile pentru votka de la final):
– Acceptarea și construirea
– Ascultarea activă
– Evitarea negației directe, evitarea întrebărilor deschise și evitarea umorului ofensator (doar in limita bunului simt, desigur )
– Jocul în echipă
– Echilibru între inițiativă și reacție
– Creearea de relatii
Daca vrei sa urci pe scena, hai sa completam un scurt formular aici: https://forms.gle/y11J4cyN9hMRofTBA
Daca vrei sa particpi doar cu voie buna si sugestii, evident ca te asteptam cu drag.