23 martie De ce îi e frică întunericului?

De ce îi e frică întunericului

Marti, 23 martie 2021, ora 19:00, online

Acces gratuit

De ce îi e frică întunericului?

Spectacolul este o adaptare liberă după textele Adinei Rosetti din cartea ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? … și alte 10 întrebări fantastice” publicată la editura Curtea Veche.

De ce îi e frică întunericului? este o poveste despre prietenie, despre depășirea fricilor și despre încredere. Cei mici vor fi purtați într-o lume colorată a vrăjitoarelor unde vor vedea cum e să cauți neîncetat când îți dorești ceva cu adevărat dar și cum e când cea mai mare frică îți poate deveni cel mai bun prieten.

Spectatorii se vor împrieteni cu Întunericul și vor învăța, alături de personajul principal, că adevărata magie constă în depășirea propriilor frici.

Spectacol recomandat copiilor 4+

regia: Diana Dragoș

Spectacolul face parte din focusul pe experiment și cercetare artistice din programul Retrospectiva 7, prin care ne propunem să dezbatem principalele direcții ale Reactorului din primii 7 ani de activitate.

Biletele pentru evenimente sunt online, pe Eventbook.

La fel ca în ultimele luni, accesul la evenimente este gratuit, dar ne puteți susține cumpărând un bilet în valoare de 25 sau de 50 de lei. Susținerea sau SuperSusținerea voastră înseamnă enorm pentru colectivul Reactor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.