23 noiembrie Bucătăria Familiei Balaur

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 11:00, Mini Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4 

Pret bilet: 10 lei

Bucătăria Familiei Balaur – regia: Delia Gavlitchi

Ce e aceea o „dragoniţă”? De ce nu mai există balauri cu şapte capete? De ce „trebuie” să facem anumite lucruri? Curiozitatea a fost dintotdeauna o trăsătură a copiilor inteligenţi, dar a devenit şi mai acută odată cu progresul tehnlogic al ultimelor decenii. E firesc ca cei mici să aibă o multitudine de întrebări în legătură cu lumea în care trăiesc, iar, de cele mai multe ori, părinţii ocupaţi şi obosiţi după o zi grea de muncă sunt cei care trebuie să găsească răspunsurile.

Vă invităm să păşiţi împreună cu noi în ”Bucătăria familiei Balaur”, unde curiozităţile lui Bălăurel îşi găsesc explicaţii prin jocuri, cântecele şi poveşti din cele mai năstruşnice. Nimeni nu deţine toate răspunsurile din lume, iar asta nu e deloc o problemă, cât timp ne face plăcere să le dăm naștere cu ajutorul imaginației.

”Bucătaria Familiei Balaur” este o adaptare liberă după textele Adinei Rosetti din cartea ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? … și alte 10 întrebări fantastice” publicată la editura Curtea Veche.

După povești de Adina Rosetti

Durata: 45 minute
Recomandat copiilor: 3+

Biletele se achiziționează atât pentru copii, cât și pentru părinți.

  1. online: eventbook.
  2. de la Librăria Humanitas Cluj, Strada Universității nr. 4 sau de la Cinema Florin Piersic
  3. de la MiniReactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

În cazul în care realizați că nu mai puteți ajunge la spectacol, puteți schimba biletele electronice achiziționate pentru o altă reprezentație. această operațiune este valabilă până cu 24 h înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.