23 noiembrie Căutare de comori

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 11.00, Centrul Comercial Auchan Iris, b-dul Muncii, nr. 1 – 15

Participarea gratuită

Bucurie în Galerie – Căutare de comori

Centrul Comercial Auchan Cluj Iris împreună cu Asociația Alegria, continuă campania Bucurie în Galerie, sub motto-ul Scena Comunității e aici.

Vă invităm la următorul eveniment sâmbătă, între orele 11.00 – 13.00 la atelierul „Căutare de comori”. În cadrul acestui atelier, copiii cu vârste între 6 şi 17 ani vor fi provocaţi să găsească comorile ascunse în galeria Auchan. Ca de fiecare dată, toţi doritorii se pot bucura de facepaint. Surpriza zilei este prezenţa trupei de hip-hop Pink Army, formată din fete pline de energie şi pasionate de lumea dansului.

În cadrul evenimentului, se pot dona cărţi în Biblioteca Comunităţii din Centrul Comercial Auchan Iris. În primăvara anului 2020, cărţile donate vor ajunge la copiii din judeţul Sălaj. Împreună sprijinim educaţia pentru comunităţile din mediul rural.

Întâlnirile comunităţii „Bucurie în galerie!” se vor desfășura în Centrul Comercial Auchan Cluj Iris până la sfârşitul anului, calendarul de evenimente fiind următorul :

sâmbătă, 30 noiembrie: Ziua României ( mix media)

Evenimentele se adresează copiilor între 5 și 17 ani, iar participarea este gratuită.

Numărul maxim de participanți la un atelier este de 25 de copii.

Acest eveniment face parte din campania națională Bucurie în Galerie – Scena Comunității este Aici, lansată în 20 de Centre Comerciale Auchan și Aushopping, din dorința de a oferi un spațiu de expresie asociațiilor locale și diverselor comunități de pasiuni și interese.

Parteneriatul dintre Centrul Comercial Auchan Cluj Iris şi Asociația Alegria își propune să răspundă nevoilor comunității din cartier, prin implicarea acesteia în proiecte de educație nonformală, care să producă schimbări profunde și autentice.

Mai multe informatii gasiti pe site www.asociatiaalegria.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.