23 noiembrie Flori pentru Algernon

Joi, 23 noiembrie 2017, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte – Flori pentru Algernon

Cartea lunii noiembrie, despre care vom discuta la Clubul de Carte, este „Flori pentru Algernon” de Daniel Keyes, un autor pe care l-am descoperit tot în cadrul Clubului de Carte și care ne-a stârnit curiozitatea din nou.

Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte? Este simplu: discutăm și împărtășim unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea!

Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*carduri de cititori;
*cartea lunii o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea;
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club, primiți o carte cadou din partea bookblog.ro .

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips