23 noiembrie Isvor. Enescu

Miercuri, 23 noiembrie 2016, ora 19:00, Colegiul Academic, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3

Prețul bilet: 16/ 24 lei

Concertul Isvor. Enescu

Concertul Isvor. George Enescu prezintă un proiect unic în peisajul cultural românesc, pe care cu greu îl poți încadra într-un singur gen: mai mult decât muzică de cameră, tradițională sau contemporană de factură cultă; mai mult decât un concert însoțit de proiecții video; mai mult decât instrumente tradiționale alăturate celor moderne – „Isvor. George Enescu” propune compoziții originale și improvizații inspirate într-o viziune proaspătă, inovatoare, emoționantă! Vino la întâlnirea cu sursele Rapsodiilor Române prezentate de ansamblul Imago Mundi într-un concert-eveniment de neratat!

Imago Mundi este un ansamblu original, primit cu entuziasm în Austria, Belgia, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Slovacia, Spania, SUA, Tunisia, Turcia.

„Isvor. George Enescu: Rapsodiile Române vs. muzică tradițională și folclor urban” s-a bucurat de o primire entuziastă în concerte susținute în București, Lisabona, Granada, Tunis, Salzburg, New York sau Londra. De curând, programul a fost editat pe CD de Editura Casa Radio și este disponibil în magazinul de la Sala Radio sau în rețelele Cărturești, Humanitas sau Diverta.

Inițiativa ansamblului Imago Mundi este deopotrivă curajoasă, cât și unică în peisajul muzical: aceea de a prezenta muzica lui George Enescu în contextul creației tradiționale vechi românești, o întoarcere muzicală în trecut din perspectiva artistului contemporan.

Turneul Naţional „Isvor. George Enescu” este un proiect cultural organizat de Asociația Culturală ISVOR, co-finanțat de AFCN. Mai multe detalii pe www.turneulnational.isvor.ro

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală (Piața Ștefan cel Mare nr. 14) / Agenția de bilete a Filarmonicii Transilvania (Piața Lucian Blaga nr. 1-3) / http://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003772/Turneu-National:-Isvor-Geoge-Enescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.