23 noiembrie We Love Retro

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 21:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: intre 157,94 si 242,74 lei

We Love Retro – cel mai mare Retro Party din România

Pe scena noastră vor urca la a 6 a ediție, 7 artiști care au revoluționat scena retro precum: Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project.

Retrăim împreună cele mai frumoase momente ale anilor 90 cu o producție de excepție marca Spotlights.

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul “Gangsta’s paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995. În 2019, pe 23 noiembrie, Coolio vine la Cluj Napoca în cadrul We Love Retro, biggest retro party in Romania.

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor “Got to Get It” și “Mr Vain”.

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj Napoca un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

C-Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul “Shake that Azz” a făcut furori în anii 90.

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile ” Johnny B.”, “So Long Goodbye”, “Vision of Life” și “Once Upon A Time” vine la Cluj Napoca pentru un show incendiar ce-ți va stârni nostalgia.

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.

Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 20, iar evenimentul va începe la ora 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.