23 octombrie Celălalt pe care-l adoram

Marti, 23 octombrie 2018, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte Cluj 4.7 – Celălalt pe care-l adoram

Discutăm în luna octombrie, la #clubuldecartecluj, despre „Celălalt pe care-l adoram”, roman scris de Catherine Cusset și apreciat ca fiind cel mai bun roman al anului 2016 de către mulți critici francezi.

Citim fiecare individual cartea, iar apoi ne întâlnim marți, 23 octombrie, ora 18:00, la librăria Bookstory pentru a împărtăși unii cu alții idei și impresii de lectură.

Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte? Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea!

Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro.
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.