23 octombrie Funky Depresia

Marti, 23 octombrie 2018, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3 

Intrarea liberă

Funky Depresia – spectacol

„Fericirea e cutia aia in care crezi ca sunt înghesuite toate lucrurile minunate din lume… E ca și cum ai lua Universul, l-ai mototoli si l-ai închide într-o cutie… Bonus – și depresia e o cutie. Întrebare – știi ce are în ea? E ca și cum te-ai lua pe tine, te-ai mototoli și te-ai închide-n ea.”

Spectacolul are ca temă centrală fenomenul depresiei în rândul generației milenare. Generația tinerilor care în căutarea propriei individualități, este in permanentă luptă cu o societate care îi dictează sufocant etapele modelului omului de success.

Construit pe un fond comic, spectacolul dezbate modul în care este percepută depresia în secolul al XXI-lea și efectele dezarmante ale acesteia, mai ales în rândul tinerilor.

După fiecare reprezentație va avea loc o dezbatere cu publicul privind temele abordate în spectacol. Fiecare dezbatere va fi moderată de un invitat – specialist în domeniu psihologiei.

Intrarea este liberă în baza unei rezervări pe pagina Philmys Production

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administratiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanţării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.