23 octombrie Managementul timpului – prioritizarea de luni

Luni, 23 octombrie 2017, ora 18:30, Libraria Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Intrarea liberă (în limita locurilor disponibile)

Managementul timpului – prioritizarea de luni

Vă invităm cu drag la ce-a de-a patra întâlnire din cadrul „Luni de poveste…la Cărturești”. De această dată, Răzvan GOGA ne invită la discuții despre managementul timpul și prioritizare.

„Vestea proastă este că timpul zboară. Vestea bună este că tu ești pilotul.” – Michael Althsuler
În zilele noastre, ne împiedicăm din ce în ce mai des de întrebări care, la prima vedere, par a fi retorice și la care mulți încearcă încă să găsească răspunsul:
• Cum să-mi fac timp pentru toate?
• Cum să evit a spune n-am avut timp?
• Cum să ma bucur de fiecare clipă și să fac ceea ce e important pentru mine?
Înainte de a te decide cum e mai bine să-ți organizezi timpul pe viitor, e important să observi cum ți-l organizezi în momentul de față.
Te invit să explorăm prioritățile zilnice navigand prin combinația din ce în ce mai colorată de urgent și important care ne înconjoară.

Răzvan GOGA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Carismatic, deschis și totodată un profesionist desăvârșit, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc prin completarea formularului de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment
Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada octombrie 2017, timp de cinci săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, cu ceai cald, traineri implicați și teme de interes, cu aplicabilitate directă în viața de zi cu zi..

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.