23 octombrie Quantum Drive – concert Rock Livestream

Quantum Drive

Vineri, 23 octombrie 2020, ora 20.30, online

Quantum Drive – concert Rock Livestream

Quantum Drive – Concert Rock Livestream este evenimentul ce deschide stagiunea de toamnă, sub conceptul ”Autumnalia Studențească”, din seria evenimentelor organizate de Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Anul acesta avem un motiv special de a sărbători: 60 de ani de existență a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, clădirea fiind dată în folosință în vara anului 1960, când a avut loc și primul spectacol (de folclor), pe scena sălii de spectacole, inaugurându-se în acest fel un edificiu cultural important pentru viața culturală studențească clujeană, în special, dar și pentru publicul larg.

Artiștii invitați:
Ovidius Măcicășan – vocalistul și chitaristul trupei Quantum Drive,
Adam Dobie – clape,
Radu Ianovitchi – chitară bas,
Paul Strungariu – chitară,
Ivan Baraban – tobe
ne vor demonstra, în ritmuri melodioase sau gălăgioase, că rock-ul se face auzit la Cluj!

Quantum Drive este o trupă de indie-rock alternativ, din Cluj-Napoca, ce îmbină elemente de shoegaze şi psychedelic-rock. Înființată în subsolul întortocheat al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, formația Quantum Drive te conduce printr-un vast labirint muzical. De la psihedelicul anilor ’60-’70 la muzica visătoare a anilor ’80 influențele sunt multiple. Având o secție ritmică diversă, chitara conduce printr-un hol abundent în reverberații iar vocea uneori e doar o textură. Câmpul auditiv în care se desfățoară QD este atât melodios cât și gălăgios.

”Evenimentul este conceput și aprobat în calendarul activităților programate pentru anul acesta și organizate de instituția noastră. Rock-ul are, la Cluj-Napoca, publicul său, astfel că am decis să organizăm această seară dedicată rock-ului, chiar dacă nu va fi posibil accesul publicului în sală, transmisiunea urmând să se facă în timp real, pe pagina de facebook. Rock-ul merge mai departe, la fel și evenimentele și spectacolele Casei de Cultură!”  Flavius Milășan – Director Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.