23 septembrie Cenuşăreasa

Miercuri, 23 septembrie 2015, ora 12:30, Casa de Cultură, Beliş, jud. Cluj

Cenuşăreasa – Caravana Papușilor Puck se pornește la primul drum!

In colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, Asociaţia Culturală Româno-Germană ESUA şi Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, Teatrul de Păpuşi Puck organizeaza Caravana Păpuşilor Puck, cu scopul de a prezenta spectacole gratuite copiilor.

Caravana Păpuşilor Puck este un proiect cultural nou destinat copiilor din judeţul Cluj şi îşi propune să ofere preşcolarilor şi şcolarilor acces gratuit la unele dintre cele mai apreciate spectacole ale Teatrului de Păpuşi „Puck”. Evenimentul constituie startul unui proiect mult mai amplu la care vor avea acces peste 100000 de copii.

după: fraţii Grimm
scenariu: Alex Căprariu
Regia: Aureliu MANEA
O versiune nouă de: Mona CHIRILĂ
Scenografia: Epaminonda TIOTIU
muzica: Corina Sîrbu
păpuşi: Virgil Svinţiu
Distribuţia: Frunzina ANGHEL, Angelica PAMFILIE, Călin MUREŞAN
Povestea se “spune” prin intermediul păpuşilor şi păpuşarilor şi nu lasă loc nici unui echivoc. Din orice punct de vedere am privi lucrurile, estetic sau etic, spectacolul acesta este un cert triumf şi poate fi jucat cu sălile pline, de multe, multe ori, tocmai pentru că merge la inimă direct, explicit şi serios, cu acea urmă de zâmbet ce nu părăseşte scena o clipă. (Dorin Sergie)

Acest spectacol aduce în scenă păpuşile create de regretatul Virgil Svinţiu, idei ale regizorului Aureliu Manea şi un scenariu original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.