23 septembrie Concert Blackout, Katara

Sâmbătă, 23 septembrie 2017, ora 21:00, La Tevi, str. Potaisa, nr. 6

Pret bilet: 15 lei

Concert Blackout, Katara

inaintea marelui show de la northwest gathering Satu Mare editia 1 22=24 septembrie, BBlackOut Band va incinta publicul din Cluj Napoca in deschidere la formatia Katara. Te asteptam la distractie pe pisele viitorului album BlackOut Band , rock on!

Katara, s-a format in Ianuarie 2014 in orasul Arad,Romania, perioada in care membrii activau in alte trupe.Fiind din acelasi oras toti membrii,bineinteles eram deja prieteni de ceva timp, avand chiar impreuna cateva proiecte muzicale in trecut. Dupa mai bine de un an de munca si compozitie in sala de repetitii,Katara isi incepe activitatea de concerte. Din 2015 pana in prezent trupa este activa in scena metal din Romania,concertand in cateva orase din tara impreuna cu trupe cunoscute, cum ar fi: Krepuskul,Truda,Unknown Scar si altele. In Aprilie 2016, Katara gaseste un alt tobosar si anume,Lupu,inlocuindu-l pe Leo,tobosarul cu care Katara a inceput ’’calatoria’’. Numele de Katara provine din limba greaca, mai exact din greaca veche, si inseamna ’’blestem’’. Genul muzical adoptat se incadreaza intr-un Melodic Death Metal cu anumite influente din mai multe genuri muzicale.

Membri: – Khesa Cristian (Kryhakk) – Voce – Tira Silviu – Chitara – Kiss Cornel Arthur (Althar) – Chitara – Both Robert – Bass – Alexandru Sabau (Lupu) – Tobe

Katara, a inceput lucrul la primul album de studio in anul 2016 (noiembrie), in prezent se lucreaza intens la el si speram ca in septembrie sa reusim sa-l finalizam pentru prezentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.